Damernas Magasins påskerbjudanden 2022

Erbjudandena gäller till och med annandag påsk den 18. april.

Spara 20% på utvalda, snygga favoriter

Vi ger dig 20% rabatt på speciellt utvalda favoriter. Du kan välja mellan en rad sköna, färgglada överdelar, som du kommer stråla i! 

Oavsett om du väljer 1, 2 eller 8 av de utvalda favoriter, sparar du 20 % på dem. Erbjudandet gäller ENDAST t.o.m. annandag påsk.

Spara 400 kr. på vår populära lättviktsdunjacka

Med sina 280 gram är jackan så lätt, att du nästan glömmer, att du har jacka på. Det ger dig en helt fantastisk komfort, som du inte kan få i annat än i lättviktsdunjackor.

Men bara lugn. Trots sin lätta vikt håller jackan dig fortfarande varm. Jackan innehåller nämligen 90 % dun, som är isolerande och temperaturreglerande. Så du kommer varken frysa eller få det för varmt.

Spara 20 % när du köper min. 2 By Jeanette-toppar

Vi har själva designat By Jeanette-topparna specifikt efter våra kunders behov. Därför behöver du aldrig bekymra dig över, om toppen sitter bra på dig. Vi har sett till att, passformen är precis som du vill ha den, så du ska bara välja din favorit. 

Du kommer aldrig uppleva, att By Jeanette-topparna stramar åt eller har överflödigt tyg, som fladdrar omkring dina överarmar, din byst, din mage eller dina höfter. 

Välj fritt mellan alla modeller, bortsett från redan nedsatta By Jeanette-toppar.

Spara 300 kr. på vår vändbara funktionsjacka från Frandsen

Vår vändbara funktionsjacka från Frandsen är både vatten- och vindavvisande. Så blir du inte blöt, om det kommer en regnskur - och du märker inte vinden mot kroppen! Vänd på jackan - så har du en vacker och elegant, quiltad vårjacka.

Jackan har en smart avtagbar kapuschong - och du får hela 4 rymliga fickor, så du kan bara lämna väskan hemma. 

Normalpris är 1.899 kr., men t.o.m. annandag påsk får du den för endast 1.599 kr.

Spara 300 kr., när du köper 2 par Marie-byxor

Modell Marie från Robell är vår absolut mest sålda byxa! Och just nu sparar du 150 kr./st, när du köper min. 2 par Marie-bukser.

Marie har varken knapp, dragkedja, fickor eller bälteshällor. Det gör den otroligt skön att ha på, för det är inget, som stör dig om magen. Och så har byxan en stretch utan dess like omkring både din midja, dina lår, knän och vader.

Välj mellan 6 färger i storlek 36-52.