Så lätt och skön, att du glömmer, att du har jacka på

Med sina 280 gram, är jackan så lätt, att du glömmer, att du har jacka på. Det ger dig en extraordinärt bra komfort, som du inte kan få i annat än lättviktsdunjackor.

Våra kunder älskar lättviktsdunjackorna

Nu har jag 2 st Danwear lättviktsdunjackor - en rosa och en isblå. Kvaliteten är i topp, passformen fin och kundservicen tillmötesgående och omsorgsfull.

Gunver Högberg, rosa och isblå lättviktsdunjacka

Jag har köpt en dunjacka från Danwear, som jag är så nöjd med. Den lever helt upp till beskrivningen på hemsidan. Bra kvalitet. Och bra service, när PostNord skickade mitt paket till fel adress.

Anette Krogh, Olivgrön lättviktsdunjacka

Varför är jackorna så bra?

Du får en figursydd siluett - utan något, som stramar åt

Lägg märke till de vågräta sömmar i sidan av jackan, och de sneda sömmar mitt på jackan. De är medvetet sydda på så vis, så det får jackan att se mer figursydd ut i midjan - helt utan att den är det.

Se de 8 färger här
Rymlig över skuldrorna, överarmarna, bysten och magen

Trots illusionen, av en figursydd siluett, behöver du inte vara bekymrad. Jackan är nämligen inte alls figursydd, den är däremot rymlig över både skuldrorna, överarmarna, bysten och magen.

Se de 8 färger her

Du får dessutom

Du stödjer god djurhållning

När du köper en lättviktsdunjacka från Danwear, kan du känna dig helt trygg, och säker på att änderna har levt ett bra liv. Du får med ett certifikat som bevisar, att dunet kommer från kontrollerade farmar, där djuren har haft det bra.

En bra hank på dragkedjan, så du lättare kan stänga den

För att du ska ha lite lättare för att få tag om dragkedjan, när du har kalla, darrande fingrar, har Danwear satt dit en liten extra “metall-hank” på dragkedjan, så den är enklare att få tag i.

En kvalitetsblandning av 90% dun och 10% fjädrar

Dun är dyrare än fjädrar. Så ju fler dun det är i en jacka, desto bättre är kvaliteten. Och precis som med dunet i ett duntäcke, så gör mer dun även jackan varmare pga. dunets isoleringsförmåga.